No items in cart

ყველის მომზადების ტექნოლოგია

  • 29
  • ბოლო განახლება May 01, 2024

კურსის შესახებ

პროგრამის მიზანია: მსმენელმა  შეისწავლოს სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმები ყველის წარმოებისას; ტექნოლოგიური პროცესების დაცვით რძის მომზადება ჩასაკვეთად, დელამოს მიღება და დამუშვება, საყველე მასის ფორმირება, დამარილება და მომწიფება.



​პროგრამაში ისწავლება:


ყველის მასის ფორმირების მეთოდები;

ყველის დაწნეხის არსი და მეთოდები;

ყველის დამარილების არსი და მეთოდები;

ყველის მოვლა, მომწიფების თეორიული საფუძვლები;

ყველის მომწიფების განხორციელების ტექნიკა;

მომწიფებული ყველის დამუშავების ტექნიკა.

ყველის   შეფუთვა,  ნიშანდება, შენახვა.


პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:

მინიმალური ასაკი 18 წელი;

ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;


პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:

ონლაინ რეგისტრაცია;

დოკუმენტაციის გადარჩევა;

გასაუბრება. 

სწავლის დაწყების თარიღი: 2024 წლის 13 მაისი;


სწავლების ვადა:  2,5 თვე, კვირაში 2-3 დღე;


დასაქმების სფერო: ჰიპერმარკეტები, რძის საწარმო.